Nr. 84 (18 mai 2006)

«Loca»: o tocatura prost regizata

Arsenium si Natalia Gordienco au ajuns in Grecia, unde in curand se va desfasura editia din acest an a "Eurovision". A avut loc deja si o prima audiere a pieselor, in cadrul repetitiei "Loca" a fost criticata dur.

"Intrarea moldovenilor a fost ca o tocatura totala. A fost o manifestare prost coregrafiata pentru unul dintre cele mai slabe cantece din oferta acestui an. Arsenium greseste serios si profund daca spera ca astfel va depasi victoria Moldovei din anul trecut, iar la conferinta de presa pe care a tinut–o se vedea ca aceasta opinie vine chiar din inima lui. Cele sase persoane din scena au tot ratacit o vreme prin jur, pana cand muzica s–a estompat. Pentru o prima lansare, a fost un eveniment decazut, desi s–ar putea sa mai aiba timp pentru a inviora lucrurile," se subliniaza intr–un articol plasat pe "Doteurovision.com".

"Cantaretii au luat in gluma aflarea lor in scena, din care cauza uneori isi pierdeau vocile. Deoarece a mai ramas o singura repetitie, s–ar cere niste schimbari pentru a conferi acestui cantec stralucirea necesara pentru a mentine Moldova in finala.

La conferinta de presa, Arsenium a vorbit despre timpul petrecut in cadrul popularei formatii O–Zone, dar a spus ca asta s–a sfarsit deja si ca fiecare membru al acestei formatii urmeaza o cariera solo. El a vorbit despre noul sau album si despre planurile sale de a trimite piese in Japonia, SUA si Europa.

Natalia Gordienco a vorbit despre studii si despre cum reuseste sa gaseasca timp pentru muzica.

La conferinta, participantii din Moldova au fost intrebati despre procedura de selectare a cantecului. Seful delegatiei R.Moldova a explicat ca in prima selectie au iesit invingatori trei participanti, de aceea a fost anuntata o noua procedura de selectare. Cei trei invingatori au refuzat sa ia parte la cea de–a doua runda, de aceea un nou cantec a iesit invingator. Dupa aceste explicatii delegatia Moldovei s–a retras la hotel." Sustine site–ul www.esctoday.com


Ziarul de Garda
ATENTIE! Versiunea electronica a Ziarului de Garda nu contine toate materialele aparute in editia tiparita.
Adresa redactiei: str. 31 august, nr. 129, bir. 914/c, Chisinau
Tel: 23-79-84, 079583737
ziaruldegarda@yahoo.com