Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Zinaida Greceanâi, prima în lista…

Zinaida Greceanâi, prima în lista candidaților propusă de PSRM

Astăzi președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova Igor Dodon a organizat o conferință de presă în care a prezentat lista candidaţilor din partea PSRM, care va fi depusă, la fel, mâine la Comisia Electorală Centrală.
„Partidul Socialiștilor a luat decizia astăzi la Consiliul Republican, de a participa la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 în calitate de concurent electoral”, a spus Igor Dodon.

dodon_aiePotrivit liderului PSRM, primul pe lista deputaților socialiști este Zinaida Greceanâi, urmată de Igor Dodon, Smirnov Edurad ex-președinte PSRM, Ion Ceban, Andrei Neguța, Fiodor Găgăuz, Vlad Bătrâncea, Ala Dolința, Vladimir Țurcanu – președintele Moldova Unită, și politologul Bogdan Țârdea.

Igor Dodon a menționat că mâine, 3 octombri, Partidul Socialiștilor va depune actele la Comisia Electorală Centrală.

Menționăm că, CEC a stabilit, în cadrul unei ședințe de ieri, 1 octombrie curent, locul şi timpul primirii documentelor necesare pentru înregistrarea candidaţilor pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Documentele pot fi depuse în perioada 3-29 octombrie 2014, între orele 9.00 şi 16.00.