Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Muzică și zgomot noaptea…

(VIDEO) Muzică și zgomot noaptea la Anenii Noi

Un cetă­țean din Ane­nii Noi se plânge că nu poate dormi din cauza muzi­cii de la mașinile de taxi, dată la volum tare după mie­zul nop­ții. Acesta spune că a sunat de mai multe ori la poli­ție, dar nu a răs­puns nimeni. Cei de la ser­vi­ciul 902 sus­țin că tre­buia să revină mai târziu cu un apel.

13705314_1219328724785024_1472432456_nCristian Lazăr locuiește în centrul orășelului Anenii Noi și susține că de mai multe zile este deranjat de muzica dată la volum tare în toiul nopții de către unii șoferi de taxi care-și așteaptă clienții. În noaptea de 18 spre 19 iulie, începând cu ora 4 dimineața, a sunat de mai multe ori la poliție la 902, dar nu a răspuns nimeni.

Viceprimarul de Anenii Noi, Vitalie Vdovicenco, susține că problema este cunoscută, iar agenții economici care au activitate nocturnă și care dau muzica tare au fost amendați de mai multe ori de către poliție, dar situația nu se schimbă. „Cetățenii depun plângeri la poliție, iar agenții economici primesc amenzi pentru încălcarea ordinii publice. Agenții economici contestă amenzile, iar acum sunt la etapa când sunt prezentate expertizele. De la începutul sezonului au fost întocmite cel puțin 7-8 procese verbale de contravenție”, a declarat viceprimarul.

Șeful inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, Sergiu Boroda, nu a răspuns nici ieri nici astăzi la numărul de telefon 0265 22880, afișat pe pagina Inspectoratului General de Poliție.

Publicăm mai jos textul expediat de Cristian:

Na, ..odihnește-te dacă poți. Și acest deranj public este aproape în fiecare seară după ora 23 până dimineața. Poliția locală, cea care trebuie să asigure ordinea și liniștea publică, doarme! La ei nu ajunge gălăgia!
Acest lucru se întâmplă la Anenii Noi. În timpul săptămânii, nu în week end.
Vă rog să publicați aceste imagini, nu atât pentru deranjul public cât pentru faptul că nu se răspunde la numărul de urgență 902.
Menționez că eu am tot sunat de la orele 04 dimineața, dar nici un răspuns
”, scrie Cristian Lazăr.

Autor Video: Cristian Lazăr