Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   UTM, 50 de ani de…

UTM, 50 de ani de la înființare

Universitatea Tehnică a Moldovei invită joi, 23 octombrie 2014, la ora 9.00, în Sala Festivă a UTM (bd. Ștefan cel Mare, 168), să participe la Simpozionul Științific al Inginerilor Români de Pretutindeni – SINGRO 2014, a XI-a ediție.

header-fiuEvenimentul este organizat de Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) și Asociația Inginerilor din R. Moldova. Tema acestei ediții este „Ingineria – prezent și viitor”.

La eveniment vor participa: Mihai Mihăiță, președinte al Consiliului și director al Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR); Gheorghe Duca, președintele Academiei de Științe a Moldovei; Leonid Bujor, consilier al prim-ministrului R. Moldova și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior din țară.

De asemenea, reprezentanții presei sunt invitați la ședința festivă a Senatului UTM cu ocazia conferirii titlului „Doctor Honoris Causa” președintelui AGIR, prof., dr. ing. Mihai Mihăiță și vicepreședintelui Academiei Tehnice din România, prof. univ., dr. ing. Florin Tănăsescu.
Ședința festivă va începe la ora 15:00, în sala Senatului, 1-205, bd. Ștefan cel Mare, 168.

Aceste evenimente se înscriu în săptămâna jubiliară (50 de ani, n.r.) a Universității Tehnice a Moldovei.