Usatîi, despre Dodon, Plahotniuc și viitoarele alegeri prezidențiale

Rena­to Usa­tâi, pri­ma­rul ora­șu­lui Băl­ți și lide­rul Par­ti­du­lui Nos­tru afir­mă că Igor Dodon nu va ajun­ge pre­șe­din­te. Aces­ta sus­ți­ne că nu are nicio legă­tu­ră cu Pla­ho­t­niuc.

Rena­to USATII: “Eu nu am nimic cu Pla­ho­t­niuc, el are cu mine, daca nu avea ceva cu mine nu avea sa fiu scos din lup­ta pen­tru ale­ge­ri.  Eu nu-s Dodon sa vin la 2 de noap­te la Pla­ho­t­niuc. A incer­cat sa se inte­lea­ga cu mine, mi-a dat de inte­les ca ii mai tre­bu­ie 5 oame­ni si il scoa­te pe Dodon cu tot cu poza lui Putin si il lasa pe Usa­tai sa par­ti­ci­pe la ale­ge­ri. Nici­o­da­ta nu o sa fac jocu­ri­le lui Pla­ho­t­niuc. Am incer­cat cu dl. Nas­ta­se sa-l scoa­tem din hip­no­za asta. Dodon cand vor­bea de Pla­ho­t­niuc avea pete pe fata, fri­ca asta”, spu­ne aces­ta, citat de inpro­fun­zi­me.md

Rena­to USATII, LIDER PN: “Dodon nu poa­te fi pre­se­din­te ca are o fri­ca enor­ma fata de Pla­ho­t­niuc. Iata dom­nul Nas­ta­se de care Pla­ho­t­niuc are o fri­ca nebu­na poa­te fi pre­se­din­te. Tre­bu­ie sa ajun­ga in func­tie doar per­soa­na care poa­te sa opreas­ca regi­mul Pla­ho­t­niuc. De pe dreap­ta este Andrei Nas­ta­se. Cu Dodon, noi la masa vor­bim una, iar dupa asta el face cu totul alta. Dodon nu este chiar sana­toas cu tot cu son­da­je lui cum­pa­ra­te. Dodon in turul doi nu o sa ajun­ga. El este un pro­iect a lui Pla­ho­t­niuc pen­tru a se pune bine cu Mosco­va. In turul doi o sa iasa Nas­ta­se si unul de pe centru-stanga, iar Dodon o sa stea aca­sa”, a mai spus pri­ma­rul de  Băl­ți, invi­tat asea­ră la emi­siu­nea În Pro­fun­zi­me de la Pro Tv Chi­și­nău. Usa­tîi con­ti­nuă să afir­me că Dodon și Pla­ho­t­niuc au fost în Cipru zile­le tre­cu­te, în ace­lași timp.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    “Cava­le­ru­lu­lui” fara cap, mega-oaie-Dodoloaie, ii curg bale­le dupa “tron”. Dar si Dic­ta­to­rul, domi­nan­tul domi­na­ti­lor, dam­na­ti­lor doar­me si visea­za sa-si odih­neas­ca cio­la­ne­le pe sca­u­nul domne­sc. Dic­ta­to­rul nu des­chi­de gura, ca se face noap­te. Dodo­loa­ie insa…pe cat de “mare” mol­do­vean este, pe atat de mic are carac­te­rul.

  2. Anatolie Mereuta

    Usa­tai este furi­os ca iar nu poa­te candida,iar fap­tul ca vrea sa-l sus­ti­na ara­ta doua lucru­ri si anume:Nastase este pse­u­do­pro­e­u­ro­pean si anti­ro­man si se vrea iar o paca­lea­la la ale­ge­ri ca sa fim si cu UE si cu Rusia,dar clar antiu­ni­re si antiRomania,dar eu nu cred ca Nas­ta­se va cas­ti­ga alegerile,dar poa­te nici Dodon,ci alt­ci­ne­va tot pe stan­ga si filorus,asa cred,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *