Usatîi, despre Dodon, Plahotniuc și viitoarele alegeri prezidențiale

Renato Usatâi, primarul orașului Bălți și liderul Partidului Nostru afirmă că Igor Dodon nu va ajunge președinte. Acesta susține că nu are nicio legătură cu Plahotniuc.

Renato USATII: “Eu nu am nimic cu Plahotniuc, el are cu mine, daca nu avea ceva cu mine nu avea sa fiu scos din lupta pentru alegeri.  Eu nu-s Dodon sa vin la 2 de noapte la Plahotniuc. A incercat sa se inteleaga cu mine, mi-a dat de inteles ca ii mai trebuie 5 oameni si il scoate pe Dodon cu tot cu poza lui Putin si il lasa pe Usatai sa participe la alegeri. Niciodata nu o sa fac jocurile lui Plahotniuc. Am incercat cu dl. Nastase sa-l scoatem din hipnoza asta. Dodon cand vorbea de Plahotniuc avea pete pe fata, frica asta”, spune acesta, citat de inprofunzime.md

Renato USATII, LIDER PN: “Dodon nu poate fi presedinte ca are o frica enorma fata de Plahotniuc. Iata domnul Nastase de care Plahotniuc are o frica nebuna poate fi presedinte. Trebuie sa ajunga in functie doar persoana care poate sa opreasca regimul Plahotniuc. De pe dreapta este Andrei Nastase. Cu Dodon, noi la masa vorbim una, iar dupa asta el face cu totul alta. Dodon nu este chiar sanatoas cu tot cu sondaje lui cumparate. Dodon in turul doi nu o sa ajunga. El este un proiect a lui Plahotniuc pentru a se pune bine cu Moscova. In turul doi o sa iasa Nastase si unul de pe centru-stanga, iar Dodon o sa stea acasa”, a mai spus primarul de  Bălți, invitat aseară la emisiunea În Profunzime de la Pro Tv Chișinău. Usatîi continuă să afirme că Dodon și Plahotniuc au fost în Cipru zilele trecute, în același timp.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    “Cavalerulului” fara cap, mega-oaie-Dodoloaie, ii curg balele dupa “tron”. Dar si Dictatorul, dominantul dominatilor, damnatilor doarme si viseaza sa-si odihneasca ciolanele pe scaunul domnesc. Dictatorul nu deschide gura, ca se face noapte. Dodoloaie insa…pe cat de “mare” moldovean este, pe atat de mic are caracterul.

  2. Anatolie Mereuta

    Usatai este furios ca iar nu poate candida,iar faptul ca vrea sa-l sustina arata doua lucruri si anume:Nastase este pseudoproeuropean si antiroman si se vrea iar o pacaleala la alegeri ca sa fim si cu UE si cu Rusia,dar clar antiunire si antiRomania,dar eu nu cred ca Nastase va castiga alegerile,dar poate nici Dodon,ci altcineva tot pe stanga si filorus,asa cred,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *