Igor-Dodon-si-Renato-Usat-i-646x404

Usatîi, despre Dodon, Plahotniuc și viitoarele alegeri prezidențiale

Renato Usa­tâi, pri­ma­rul ora­șu­lui Bălți și lide­rul Par­ti­du­lui Nos­tru afirmă că Igor Dodon nu va ajunge pre­șe­dinte. Acesta sus­ține că nu are nicio legă­tură cu Pla­ho­t­niuc.

Renato USATII: “Eu nu am nimic cu Pla­ho­t­niuc, el are cu mine, daca nu avea ceva cu mine nu avea sa fiu scos din lupta pen­tru ale­geri.  Eu nu-s Dodon sa vin la 2 de noapte la Pla­ho­t­niuc. A incer­cat sa se inte­leaga cu mine, mi-a dat de inte­les ca ii mai tre­buie 5 oameni si il scoate pe Dodon cu tot cu poza lui Putin si il lasa pe Usa­tai sa par­ti­cipe la ale­geri. Nici­o­data nu o sa fac jocu­rile lui Pla­ho­t­niuc. Am incer­cat cu dl. Nas­tase sa-l scoa­tem din hip­noza asta. Dodon cand vor­bea de Pla­ho­t­niuc avea pete pe fata, frica asta”, spune acesta, citat de inpro­fun­zime.md

Renato USATII, LIDER PN: “Dodon nu poate fi pre­se­dinte ca are o frica enorma fata de Pla­ho­t­niuc. Iata dom­nul Nas­tase de care Pla­ho­t­niuc are o frica nebuna poate fi pre­se­dinte. Tre­buie sa ajunga in func­tie doar per­soana care poate sa opreasca regi­mul Pla­ho­t­niuc. De pe dreapta este Andrei Nas­tase. Cu Dodon, noi la masa vor­bim una, iar dupa asta el face cu totul alta. Dodon nu este chiar sana­toas cu tot cu son­daje lui cum­pa­rate. Dodon in turul doi nu o sa ajunga. El este un pro­iect a lui Pla­ho­t­niuc pen­tru a se pune bine cu Moscova. In turul doi o sa iasa Nas­tase si unul de pe centru-stanga, iar Dodon o sa stea acasa”, a mai spus pri­ma­rul de  Bălți, invi­tat aseară la emi­siu­nea În Pro­fun­zime de la Pro Tv Chi­și­nău. Usa­tîi con­ti­nuă să afirme că Dodon și Pla­ho­t­niuc au fost în Cipru zilele tre­cute, în ace­lași timp.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Simion

    “Cava­le­ru­lu­lui” fara cap, mega-oaie-Dodoloaie, ii curg balele dupa “tron”. Dar si Dic­ta­to­rul, domi­nan­tul domi­na­ti­lor, dam­na­ti­lor doarme si viseaza sa-si odih­neasca cio­la­nele pe sca­u­nul domnesc. Dic­ta­to­rul nu des­chide gura, ca se face noapte. Dodo­loaie insa…pe cat de “mare” mol­do­vean este, pe atat de mic are carac­te­rul.

  • Ana­to­lie Mere­uta

    Usa­tai este furios ca iar nu poate candida,iar fap­tul ca vrea sa-l sus­tina arata doua lucruri si anume:Nastase este pse­u­do­pro­e­u­ro­pean si anti­ro­man si se vrea iar o paca­leala la ale­geri ca sa fim si cu UE si cu Rusia,dar clar antiu­nire si antiRomania,dar eu nu cred ca Nas­tase va cas­tiga alegerile,dar poate nici Dodon,ci alt­ci­neva tot pe stanga si filorus,asa cred,,