Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Un angajat al Preturii…

(VIDEO) Un angajat al Preturii Centru înjură și amenință cu moartea proprietarul unui local

Un angajat al Preturii Centru a fost filmat în timp ce îl înjura și amenința cu răfuiala fizică pe proprietarul unui local. Acesta a fost deranjat de faptul că nu este deservit, deși i s-a spus că programul de lucru s-a încheiat. A fost nevoie de intervenția poliției.

Sursa Video: www.ZdG.md

Am primit la redacție o înregistrare video, care ar fi fost realizată într-un local din Chișinău în luna octombrie 2016. Persoana din imagini are un limbaj agresiv și îl amenință cu răfuiala fizică pe cel care filmează. Este nevoie de intervenția poliției ca să-l liniștească.

Din spusele persoanei care ne-a trimis acest video, aflăm că individul agresiv este angajat al Preturii Centru și că l-ar fi amenințat pe proprietar că-i va închide localul. ”A intrat și a cerut să mănânce, dar cafeneaua de acum se închidea. El a mers la principiu și a spus că suntem datori să îi facem masa. Plus la asta, domnul Mihail era beat”, a declarat Ion, unul dintre martori.

Am încercat să vorbim despre acest caz cu Mihail Musteaţă, specialist principal în domeniul amenajare și salubrizare din cadrul Preturii Centru, dar el a refuzat. A zis că nu cunoaște despre ce este vorba, dar a refuzat să vadă și să comenteze imaginile.

Eugenia Graur, vicepretoră, a declarat pentru Ziarul de Gardă că instituția pe care o conduce se vor autosesiza pe marginea acestui video și vor fi întreprinse toate măsurile, conform Codului Muncii.