Principală  —  RECOMANDAT   —   Ziarul de Gardă angajează reporter-știrist

Ziarul de Gardă angajează reporter-știrist

Vino în echipa Ziarului de Gardă! Suntem în căutarea unui reporter-știrist, care vrea să se alăture efortului nostru de a dezvolta una dintre cele mai vibrante și citate pagini din mass-media autohtonă – www.zdg.md.

CONDIȚII DE MUNCĂ:

         Redacția oferă: 

  • un loc de muncă dotat cu echipamentele și materialele necesare
  • un salariu motivant, contract de muncă, achitarea taxelor obligatorii
  • respectarea libertăților și drepturilor 
  • un climat redacțional binevoitor
  • condiții de creștere profesională

CERINȚE FAȚĂ DE CANDIDAȚI:

Educație: Studii universitare în jurnalism, comunicare, științe politice, filologie sau alte domenii adiacente.

Experiența profesională: Experiența de lucru într-o poziţie similară va constitui un avantaj (inclusiv financiar), dar redacția este interesată să discute și cu persoanele care sunt la început de drum jurnalistic, dar care au dorința de a-și dezvolta abilitățile.

Competențe și abilități:

  • cunoașterea bună a limbii române (scris și vorbit)
  • abilități jurnalistice de bază, de comunicare cu sursele, de colectare corectă a datelor pentru materiale jurnalistice
  • cunoașterea bună a realităților politice și sociale din R. Moldova
  • rapiditate și acuratețe la scrierea știrilor
  • cunoașterea produselor ZdG

Persoanele interesate trebuie să prezinte Dosarul de Angajare compus din:

·       CV-ul actualizat

·       un mesaj scurt în care explică interesul pentru această poziție

Dosarul de Angajare va fi expediat prin e-mail la adresa angajare.zdg@gmail.com și crisstinadulea@gmail.com cu titlul: reporter-știrist.

Detalii despre redacția ZdG, despre scopuri, ambiții și echipă puteți afla AICI.

Concursul este deschis până la identificarea persoanei potrivite pentru această poziție.

Notă:

În procesul de selecție, ZdG nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. ZDG oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Prin expedierea CV-ului și a altor documente la adresa de e-mail sus menționată candidatul/candidata consimte implicit recepționarea și prelucrarea datelor personale conținute în CV și în celelalte documente exclusiv în scopul analizării calificării candidatului pentru postul vacant, precum și la păstrarea unor asemenea date în dosarele noastre pentru ocazii de angajare viitoare. Candidatul își poate revoca consimțământul în orice moment prin expedierea unei notificări la adresa de e-mail menționată mai sus. Vă rugăm să nu includeți categorii speciale de date personale, a căror prelucrare ar necesita alte măsuri de securitate și în conformitate cu legislația în vigoare consimțământul scris sau cu semnătură electronică al subiectului acestora.