Principală  —  IMPORTANTE   —   Trafic intensificat, pentru a doua…

Trafic intensificat, pentru a doua zi consecutiv, la punctele vamale din nordul țării. Cetățenii stau la cozi pe sensul de ieșirea din țară. Avertismentul Poliției de Frontieră

Traficul este infernal, pentru doua zi consecutiv, la punctul de trecere a frontierei Criva-Mămăliga din nordul țării.

Marți, 4 ianuarie, la ora 12:00, la ieșirea din R. Moldova prin punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga se atestă în continuare flux de mijloace de transport. Mai exact, circa 30 de mașini stau la coadă pe sensul de ieșire din țară, la intrarea în Ucraina.

Responsabilii de la Poliția de Frontieră anunță că angajații de frontieă lucrează la capacitate maximă.

La primele ore ale dimineții, reprezentanții IGPF anunțat că se majorează valorile de trafic în punctul de trecere a frontierei comun Criva-Mamaliga, pe sensul de intrare în Ucraina.

Totodată, responsabilii de la Frontieră atenționează că în zilele ce urmează, pe direcția ieșire din Republica Moldova se așteaptă o creștere a numărului de traversări, în special pentru unele puncte de trecere a frontierei: Leușeni sau Criva.

Intervenim cu solicitarea ca fiecare călător, înainte de a porni la drum să se informeze despre situația la frontieră și cum se circulă prin punctele de trecere a frontierei de stat (PTF)”, menționează responsabilii de la Poliția de Frontieră.

Și luni, 3 ianuarie, s-au format cozi și s-a circulat cu dificultate la punctele de trecere din nordul țării.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 29 077 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 17 079 traversări persoane.