Scrisoarea unei victime a evenimentelor din 7 aprilie 2009 către Eduard Harunjen

Ex-deputata, Valentina Cușnir, victimă a evenimentelor din aprilie 2009 în timpul mandatului de deputat a remis o scrisoare Procurorului general, Eduard Harunjen. În scrisoare, Cușnir cere să i se facă dreptate. 

“Doar la 13.12.2016 până la ora 16:00 mai puteți demonstra că țineți la imaginea instituției pe care o conduceți și a arăta că nu aruncați promisiuni în vânt, dar și că doriți cu adevărat ca frânturi din dosarul 7 aprilie 2009, cum este cazul meu, să fie duse la un sfârșit legal.

Mi-ați promis prin intermediul subalternului Mircea Roșioru încă în cadrul audienței din 12.04.2016 că dosarul penal va fi retras la Procuratura Generală pentru a înlătura erorile și falsificările procurorilor, dar și pentru a anexa probele video, pe care Procuratura Generală a refuzat să mi le prezinte, dar nu ați făcut-o până în prezent”, se spune în mesaj.

Update 17.30: 

Recursul pe acest caz a fost respins.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Valentina Cuşnir

    Vă mulțumesc pentru susținere în toți acești ani, în special echipei Ziarului de Gardă, care mi-a dat puteri să merg înainte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *