Principală  —  IMPORTANTE   —   Oficiul Național al Viei și…

Oficiul Național al Viei și Vinului are directoare interimară

sursa: MAIA

Elizaveta Breahnă va deține funcția de directoare interimară a Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general, anunță Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

„Pentru comunitatea vitivinicolă ați devenit o personalitate notorie, cu o reputație ireproșabilă în sfera vinificației. Vă doresc să aveți o colaborare productivă cu echipa ONVV și să dezvoltați împreună un trend ascendent al activității instituției. La fel, mizăm pe implicarea fiecărui angajat pentru a dezvolta sectorul vitivinicol într-o manieră coordonată și sustenabilă”, a menționat secretarul de stat al MAIA Sergiu Gherciu, în cadrul unei ședințe în care a prezentat-o pe Elizaveta Breahnă echipei ONVV.

„Colectivul ONVV este format din specialiști responsabili și conștiincioși, cu atitudine proactivă. Sper în continuare să avem sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare pentru a înregistra noi performanțe atât pe plan național, cât și internațional. Ne propunem să creștem volumul vânzărilor, să sporim competitivitatea, astfel încât vinurile autohtone să devină un simbol al calității, în pofida tuturor intemperiilor și crizelor”, a spus la rândul său Elizaveta Breahnă.

ONVV este o instituție publică, organizată printr-un parteneriat public-privat în domeniul implementării de politici în industria vitivinicolă. Instituția a fost concepută după modelul unor instituții similare în domeniul vitivinicol din principalele țări producătoare de vin ale lumii. ONVV a fost constituit prin Hotărârea de Guvern nr. 725 din 16 septembrie 2013, iar aplicarea nemijlocită a politicilor sectoriale a demarat în aprilie 2014.