Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ SA „Franzeluța” are un…

FOTO SA „Franzeluța” are un nou director general interimar, după demisia lui Boris Andros

Foto via Facebook/appmoldova

Noul director general interimar al combinatului de panificație din Chișinău „Franzeluța” S.A. este Victor Matcov, după ce fostul conducător al întreprinderii Boris Andros a fost eliberat în baza cererii de demisie.

Potrivit unui comunicat emis de Agenția Proprietăți Publice, Victor Matcov, care are 15 ani de experiență în industria alimentară, a fost numit marți, 26 octombrie, în funcția de director general interimar al întreprinderii. Anterior, acesta a deținut funcția de director de Fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări. Noul director interimar a fost prezentat colectivului de către Eugeniu Cozonac, directorul Agenției Proprietății Publice.

Fostul director general al S.A. Combinatul de panificație „Franzeluța”, Boris Andros, și-a anunțat demisia din funcția în care s-a aflat din 2016 până în prezent. Potrivit declarației de avere, pentru anul 2020 Boris Andros a indicat un salariu anual de 553 385 de la SA „Franzeluța”, ceea ce constituie 46 115 de lei lunar. Tot în 2020, Andros a obținut 4 920 de roni din acțiuni și o pensie anuală 163 185 de lei, ceea ce constituie 13 598 de lei lunar.