Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (Foto) Cum au loc pregătirile…

(Foto) Cum au loc pregătirile în PMAN pentru Ziua Națională a Vinului

Astăzi, 30 septembrie, în centrul capitalei s-au format ambuteiaje. Accesul spre Piața Marii Adunări Naționale a fost interzis transportului, pentru că au loc ultimile pregătiri pentru Ziua Națională a Vinului, care se va desfășura în perioada de 1-2 octombrie.

Din punct de vedere al infrastructurii, Ziua Națională a Vinului este unul dintre cele mai mari și mai complexe evenimente naționale organizate în R. Moldova, care adună zeci de mii de vizitatori din țară și de peste hotare, veniți special pentru sărbătoare. Cerem scuze pentru inconveniențele create, legate de accesul în zona PMAN și vă asigură că depune toate eforturile necesare pentru ca Ziua Națională a Vinului să se desfășoare la cel mai înalt nivel, iar vizitatorii să se bucure din plin de marea sărbătoare națională. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm pe toți, cu mare drag, la Ziua Națională a Vinului – cea mai mare sărbătoare a tradițiilor din Moldova, care vă va oferi un spectacol cultural-cognitiv unic”, susțin reprezentanții Oficiului Național al Viei și Vinului.

Menționăm că lait­mo­ti­vul aces­tei edi­ții „Omul – Sufle­tul Vinu­lui” aduce în prim-plan oame­nii care mun­cesc în indus­tria viti­vi­ni­colă, accen­tu­ând ideea că omul care se dedică trup și suflet creă­rii pro­du­su­lui emble­ma­tic, în pod­go­rii sau la vină­rii, repre­zintă esența vinu­lui.