Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Accident rutier la intrarea…

FOTO Accident rutier la intrarea în orașul Ialoveni: trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Un accident rutier s-a produs joi, 9 decembrie, la intrarea în orașul Ialoveni. În urma acestuia, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

„Astăzi, la ora 16:50 poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în orașul Ialoveni. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un microbuz de model ,,Mercedes” condus de un bărbat, în timp ce se deplasa din direcția orașului Hîncești spre mun. Chișinău, în intersecție, la intrarea în orașul Ialoveni, s-a tamponat cu un automobil de model ,,Volkswagen Polo”, condus de un bărbat ce se deplasa din direcția orașului Ialoveni spre orașul Hîncești”, a spus Didenco pentru ZdG.

În urma impactului, două femei, pasagere în mijloacele de transport implicate au fost transportate la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru îngrijiri medicale, precum și șoferul automobilului de model ,,Volkswagen Polo”.

Potrivit ofițerei de presă, conducătorii mijloacelor de transport fiind testați cu aparatul Drager, s-au stabilit rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Toate circumstanțe producerii accidentului urmează a fi stabilite.