Două persoane au fost accidentate mortal în timp ce traversau strada

Un tânăr de 21 de ani a acci­den­tat mor­tal două per­soa­ne în apro­pi­e­rea unei tre­ce­ri pen­tru pie­to­ni. Acci­den­tul a avut loc în sea­ra zilei de ieri, la ora 18:00,  în sec­to­rul Râș­ca­ni al capi­ta­lei. Potri­vit mar­to­ri­lor, auto­mo­bi­lul de model „Hover” se depla­sa cu vite­ză exce­si­vă.

Impac­tul a fost atât de puter­nic, încât feme­ia a fost pro­iec­ta­tă într-un stâlp de ilu­mi­nat, iar băr­ba­tul a fost arun­cat la câți­va metri dis­tan­ță. Poli­ția nu a sta­bi­lit deo­cam­da­tă iden­ti­ta­tea vic­ti­me­lor.

Pe nume­le șofe­ru­lui a fost des­chis un dosar penal. Aces­ta urmea­ză a fi expus exper­ti­ze­lor pen­tru a con­sta­ta dacă se afla în sta­re de ebri­e­ta­te. Dacă va fi găsit vino­vat, aces­ta ris­că ani buni de puș­că­rie.

 Foto: cap­tu­ră video protv.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *