Două persoane au fost accidentate mortal în timp ce traversau strada

Un tânăr de 21 de ani a accidentat mortal două persoane în apropierea unei treceri pentru pietoni. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, la ora 18:00,  în sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit martorilor, automobilul de model „Hover” se deplasa cu viteză excesivă.

Impactul a fost atât de puternic, încât femeia a fost proiectată într-un stâlp de iluminat, iar bărbatul a fost aruncat la câțiva metri distanță. Poliția nu a stabilit deocamdată identitatea victimelor.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal. Acesta urmează a fi expus expertizelor pentru a constata dacă se afla în stare de ebrietate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani buni de pușcărie.

 Foto: captură video protv.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *