accident_protv

Două persoane au fost accidentate mortal în timp ce traversau strada

Un tânăr de 21 de ani a acci­den­tat mor­tal două per­soane în apro­pi­e­rea unei tre­ceri pen­tru pie­toni. Acci­den­tul a avut loc în seara zilei de ieri, la ora 18:00,  în sec­to­rul Râș­cani al capi­ta­lei. Potri­vit mar­to­ri­lor, auto­mo­bi­lul de model „Hover” se deplasa cu viteză exce­sivă.

Impac­tul a fost atât de puter­nic, încât femeia a fost pro­iec­tată într-un stâlp de ilu­mi­nat, iar băr­ba­tul a fost arun­cat la câțiva metri dis­tanță. Poli­ția nu a sta­bi­lit deo­cam­dată iden­ti­ta­tea vic­ti­me­lor.

Pe numele șofe­ru­lui a fost des­chis un dosar penal. Acesta urmează a fi expus exper­ti­ze­lor pen­tru a con­stata dacă se afla în stare de ebri­e­tate. Dacă va fi găsit vino­vat, acesta riscă ani buni de puș­că­rie.

 Foto: cap­tură video protv.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.