Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Dodon răspunde invitației de a…

Dodon răspunde invitației de a participa la marșul LGBT: Va fi organizat un amplu program de evenimente în susținerea familiei tradiționale

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a fost invitat să participe la marșul LGBT, care va avea loc în luna mai la Chișinău. Invitația a fost făcută de un reprezentant al asociației Amnesty International în cadrul prezentării raportului anual privind situația drepturilor omului în lume pentru anul 2016.

“Președintele într-adevăr este al tuturor și participă la evenimentele care sunt proprii tuturor în societatea noastră, comune ca și tradiții, obiceiuri, valori.

În perioada desfășurării evenimentului despre care au menționat acele persoane, exact ca și anul trecut, va fi organizat un amplu program de evenimente în susținerea familiei tradiționale la care președintele va participa neapărat. Mai mult decât atât, tot pentru această perioadă sunt preconizate lansarea mai multor inițiative din partea Președinției în sprijinul familiei tinere, a maternității, copiilor, programe care vor avea ca scop fortificarea instituției familiei”, a precizat Ion Ceban, care exercită atribuțiile de purtător de cuvânt al şefului statului.

 Citiți și: