Principală  —  Ştiri  —  Social   —   CRIS „Registru” își cere scuze…

CRIS „Registru” își cere scuze de la artista poporului, Eugenia Botnaru

Întreprinderea de Stat „CRIS „Registru” regretă producerea incidentului de pe str. Columna, când angajatul serviciului pază a manifestat un comportament nerespectuos și prezintă scuze față de artista poporului, Eugenia Botnaru.

„Menționăm că în acest caz a avut loc un exces de zel din partea angajatului serviciului de pază, care a exprimat opinia proprie față de anumite subiecte și nu reprezintă abordarea per general a instituției”, se spune într-un comunicat postat pe registru.md.

„Î.S. „CRIS „Registru” s-a autosesizat pe marginea cazului dat şi în comun cu compania care prestează servicii de pază şi securitate va întreprinde măsurile necesare pentru neadmiterea unor asemenea situații pe viitor”, se mai menționează în comunicatul întreprinderii de stat.

Amintim că incidentul a avut loc ieri, 23 iunie, când echipa Repor­ter de Gardă filma un subiect des­pre sta­rea pen­sio­na­ri­lor din R.Moldova, invitând-o la fil­mări și pe actrița Euge­nia Bot­naru. La un momentdat, din cauza cani­cu­lei și a pro­ble­me­lor de sănă­tate, s-a sim­țit rău și s-a așe­zat pe trep­tele unei clă­diri din pre­a­jmă. Gar­dia­nul clă­di­rii, o insti­tu­ție publică, a ieșit și a somat-o să plece. Eugenia Botnaru se așezase pe treptele Întreprinderii de Stat „CRIS „Registru” de pe str. Columna, de unde, însă, a fost alungată.

Vedeti subiectul integral aici:  (video) I s-a făcut rău de caniculă și s-a așezat pe treptele întreprinderii de stat ”Registru”, dar a fost izgonită