Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG. Ediția…

Citiți joi în ZdG. Ediția din 21 octombrie 2021

În ediția din 21 octombrie a Ziarului de Gardă citiți despre casa de milioane, donată de socri, a noului șef adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție, cariera, pedeapsa cu „avertisment”, încurajările și premiile primite. 

Tot în acest număr citiți un articol despre averea și evoluțiile lui Igor Dodon: de la venirea sa în funcții publice până la abandonarea mandatului de parlamentar. 

Mâine găsiți un interviu cu Cornel Brad – un fotograf român și autor al mai multor cărți de fotografie. De mai bine de 20 de ani nu s-a despărțit de fotografie, iar de câțiva ani trăiește exclusiv din asta. 

Tot în acest număr citiți ce spun autoritățile, experții și cetățenii despre soluțiile de redresare a problemelor râului Nistru – sursa primară de alimentare cu apă pentru R. Moldova: apă pentru agricultură, industrie, dar și apă potabilă. 

Tot din ziarul de joi vedeți un articol în care lucrătorii din sistemul medical al R. Moldova atenționează, în contextul pandemiei de COVID-19, despre pericolul certificatelor false de vaccinare. Ei punctează că acestea din urmă sunt o încălcare a „celui mai sacru drept al cetățeanului” – cel de a fi protejat și că, în plină creștere a numărului de infectări, vaccinarea rămâne singura soluție pentru a depăși această criză.

ANCHETE:  Puterea și averea. Evoluțiile lui Igor Dodon: de la venirea sa în funcții publice până la abandonarea mandatului de parlamentar 

DOSAR: Casa de milioane, donată de socri, a noului șef adjunct interimar al PA, cariera, pedeapsa cu „avertisment”, încurajările și premiile primite

REPORTER SPECIAL: Pe malul Nistrului, la Telița. Autoritățile, experții și cetățenii despre soluțiile de redresare a problemelor râului Nistru

EXCLUSIV: Cornel Brad: „Fotografia e ca o prelungire a mea. Simt că nu aș fi eu fără asta” 

REALITATEA: Semnătura electronică – obstacol pentru jurnaliști în accesul la informații 

TRĂIND DE GARDĂ: Medicii avertizează: „Un certificat fals de vaccinare înseamnă un potențial pacient cu formă gravă”

SONDAJ: CUM IEȘIM DIN IARNĂ?

OPINII

Petru Grozavu: Fuga lui Dodon se amână?

EDITORIALE

Alina Radu: Mitropolitul și femeile

Aneta Grosu: „Lingura de viață” de la Lețcani