Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiţi JOI în ZdG

Citiţi JOI în ZdG

În noua ediție a Ziarului de Gardă vă dezvăluim noile (ne)clarități ale justiției din Moldova și anume, cum sora ministrului Justiției, obține prin intermediul instanței de judecată sute de mii de lei pentru unele încălcări care nu s-au făcut.

Demisii peste demisii în sistemul judecătoresc din Moldova. La ultima ședință a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) s-au acceptat cererile de demisie a 13 judecători. Reporterii ZdG au aflat care este adevăratul motiv al acestor „evadări” grăbite.

Tot mâine, vă povestim despre cei șase candidați care s-au înscris la cursa electorală din regiunea transnistreană, ce va avea loc la 11 decembrie.

Mai mulți jurnaliști din diferite țări au făcut calculele și au comparat condițiile în care trăiesc sau supraviețuiesc pensionarii din spațiul post-sovietic.

În ediția de mâine, găsiți noua rubrică „Diaspora”, în care veți descoperi mâhnirile, bucuriile, regretele și așteptările moldovenilor rătăciți în lumea întreagă, dar legați de casa lor – R. Moldova.

Rubrica Oameni vine cu o poveste frumoasă a oamenilor care descoperă lumea doar privind la geam, închiși în propriile case și izolați de societatea indiferentă și rece la lucrurile mărunte de care are nevoie o persoană cu dizabilități. 

Dosar: „Dezmățul” rudelor: Sora ministrului Justiției a câștigat prin judecată 415 mii de lei
Actual: De ce pleacă judecătorii și cine le ia locul?
Politic: Pe 11 decembrie, cetățenii României își aleg Parlamentul
Exclusiv: Interviu cu Cristina Barbaiani, director general pentru Georgia și Azerbaidjan „Autoritățile de la noi se focalizează în special pe delapidarea banilor publici, încurajând, într-un fel, exodul cetățenilor”
Reporter Special: Cum trăiesc pensionarii în spațiul post-sovietic
Realitatea: Alegeri în stânga Nistrului: șase pro-ruși la fotoliul de președinte
Diaspora: Prezidențialele: eșec sau victorie?
Viața Redacției: Răscoala tarifară a președintelui ales
Oameni: Viața de după ferestre
Circ în Tramvai: Raiul pensionarilor din Moldova

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.