Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Azi, în ZdG!

Azi, în ZdG!

Azi, în ZdG, aflați de ce comisia parlamentară care anchetează traficul de anabolizante prin intermediul Poștei Moldovei a ajuns la un punct mort, ce probe urma să transmită Cebotari și la ce etapă se află cauza deschisă de procuratură. Tot mâine aflați detalii din opt dosare penale în care figurează procurori învinuiți de corupere pasivă, fiind prinși în flagrant cu mită în ultimii trei ani, dar și ce se întâmplă în dosarul judecătorului de la Teleneşti prins cu mită de 200 USD. 

În ziarul din 4 august aflați cum șefii unui lanț de cazinouri și-au maltratat angajații și i-au impus să plătească datoriile clienților, amenințându-i cu moartea, cum încercările  victimelor de a-și face dreptate eșuează.

Tot azi citiți un interviu cu profesorul Gheorghe Chibac, care de 40 de ani predă dreptul la USM, despre cazurile de corupție, copiii judecătorilor și procurorilor, presiunile din partea ambasadelor și deciziile ilegale ale Ministerului Educației.

Tot astăzi, citiți despre politica prețurilor în locașurile sfinte, cât costă o cununie sau un botez, despre soarta unui profesor ajuns la azilul de bătrâni, dar și despre cum va fi montată piesa „Hamlet” între pereții Penitenciarului nr. 17 de către actori deținuți pe viață.

Actual: Punct mort în anchetarea traficului cu anabolizante

Dosar: Procurorii judecați (II)

Dosar: Dosarul judecătorului prins cu 200 USD, trimis de CSJ la rejudecare

Politic: ANI nu se va mai autosesiza din articolele de presă referitoare la averile, conflictele de interese și incompatibilitățile funcționarilor

Repor­ter Spe­cial: Victimele cazinourilor1

Exclu­siv: Interviu cu Gheorghe Chibac, doctor în drept, profesor la Facultatea de drept a USM: „Pe mulți i-am învățat, cu alții ne cunoaștem, i-am susținut. Când au devenit judecători, și-au arătat fața”

Repor­ter Spe­cial: Mercenari din Moldova pe frontul de est al Ucrainei

La marginea Europei: Săraci și necăjiți chiar și între pereții bisericilor

Realitatea: Un profesor uitat la azil

Trăind de Gardă: „Hamlet” cu actori condamnați pe viață

Oameni: Regina – umbra de pe peretele din fața Regelui

La țără: Altoirea de august a pomilor fructiferi

Circ în Tram­vai: Academia a medaliat kneazul științelor de ceară

Edi­to­ri­ale: 

Aneta Grosu:  Virgula perfectă

Alina Radu: 74 de succese ale Guvernului Filip. Primul punct

Petru Grozavu: În vacanță, plini de datorii

Pe site-ul www.zdg.md, arti­co­lele din edi­ția tipă­rită vor apă­rea mai târ­ziu. Pen­tru a citi pri­mul infor­ma­ți­ile din edi­ția tipă­rită a ZdG, vă puteți abona la edi­ția pdf a zia­ru­lui, sau la cea tipă­rită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay .