Citiți joi, în ZdG

Joi, 17 martie 2016, în ediția tipărită a ZdG aflați detalii despre cei cinci procurori care s-au înscris în cursa pentru șefia Procuraturii Anticorupție. Unii dintre aceștia dețin afaceri și averi impresionante, multe din ele camuflate în declarațiile cu privire la venituri și proprietate. 

Tot în ediția de joi aflați ce se întâmplă astăzi în deja celebrul dosar “Heroina”, inițiat de organele de drept în martie 2008, după ce, recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat statul la solicitarea ex-șefului Direcției Misiuni Speciale, inculpat în acest dosar.

pag1Actual: “Telenovela” Heroina. Episodul CEDO

Dosar: Anticorupție cu procurori milionari

Reporter Special: Curățenie cu scandal la Centrul Diagnostic Republican

Reporter Special: Bursierii de azi, liderii de mâine

Exclusiv: În umbra tragediei de la Cuizăuca: neglijență, incompetență, corupție

La Marginea Europei: Bicicleta: Favorizată în Europa, marginalizată în Moldova

Trăind de Gardă: Azilul republican: Demisie cu restabilire în funcție

Zona Publică: Ce este acțiunea civilă în procesul penal?

Oameni: Iurie Colesnic scrie despre trecutul care se vrea prezent

Viața Redacției: “Caznele” Valeriei Florea-Dascăl

La țără: Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiții mici: plantația de cătină albă

Circ în Tramvai: Pantomimă moldovenească la Bruxelles

Editoriale:

Petru Grozavu: Nimeni nu vrea președinte

Aneta Grosu: Un președinte supărat

Alina Radu: Liniște. Procuratura vă interceptează

Pe site-ul www.zdg.md, articolele din ediția tipărită vor apărea mai târziu. Pentru a citi primul informațiile din ediția tipărită a ZdG, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay .

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *