Accident grav, la Telenești

La ora 10:15 minute, Serviciul 901 a fost informat de către Inspectoratul de Polție Telenești, că pe traseul Chișinău – Soroca, lângă satul Căzănești, raionul Telenești s-a produs un accident rutier, cu implicarea a două mijloace de transport, un BMW 520 și un VAZ.

În consecință, mașina BMW a luat foc și era nevoie de intervenția pompierilor. La locul accidentului a intervenit o autospecială a pompierilor din cadrul Postului de salvatori și pompieri Căzănești. Incendiul, care a distrus aproape în totalitate autoturismul BMW a fost lichidat în scurt timp, pompierii fiind antrenați și în lucrările de spălare a combustibilului scurs de pe traseu, în scopul evitării izbucnirii unei alte situații de risc.

Ulterior s-a constatat că șoferul mașinii BMW, în vârstă de 32 de ani nu a avut de suferit, iar șoferul VAZ-ului, un bărbat de 50 ani a decedat, iar pasagerul, de 28 de ani a fost internat în Secția reanimare din Spitalul raional Telenești, cu diferite traume.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează să fie investigate de către organele de poliție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *