Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Sloganul lui Lupu în campania…

Sloganul lui Lupu în campania electorală: „Aud – ascult, rezolv!”

captura video privesc.eu

Marian Lupu, candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la funcția de președinte al R. Moldova, s-a lansat astăzi în campania electorală. Evenimentul a avut loc în curtea Universității de Stat din Moldova (USM), unde liderul democrat, însoțit de echipa sa, a expus prioritățile și vectorul de dezvoltare pe care îl susține.  Sloganul de campanie ales de acesta este: „Aud – ascult, rezolv!”.

Marian Lupu, care a reușit să adune peste 24 de mii de semnături în circa 24 de ore, fapt care a generat mai multe semne de întrebare privind corectitudinea exercițiului, va figura pe poziția unu în buletinele de vot la scrutinul din 30 octombrie.

Până la acest moment CEC a înregistrat opt candidați la funcția de șef al statului. Alți opt pretendenți la acest statut au prezentat abia ieri listele de subscripție cu semnăturile colectate. În termen de șapte zile Comisia urmează să le verifice și să decidă înregistrarea candidaților. Numai după pronunțararea hotărârii CEC ei pot începe campania electorală.

Foto: captură video privesc.eu