Schimbări la vârf în MAI: Dorin Purice, numit viceministru, Alexandru Pînzari — noul șef al IGP

În cadrul ședin­ței Guver­nu­lui de astăzi, 30 mar­tie 2016, în func­ția de vice­mi­nis­tru al Afa­ce­ri­lor Inter­ne a fost numit Dorin Puri­ce, care până acum a fost șeful Poli­ți­ei de Fron­ti­e­ră. Puri­ce i-a luat, ast­fel, locul lui Vea­ce­slav Ceban, cel care deți­nea func­ția de vice­mi­nis­tru din 2013.

Tot în cadrul ședin­ței de astăzi a Guver­nu­lui, actu­a­lul șef al Depar­ta­men­tu­lui Insti­tu­ții Peni­ten­ci­a­re, Ale­xan­dru Pîn­za­ri, a fost numit șef al Inspec­to­ra­tu­lui Gene­ral al Poli­ți­ei. Până acum inte­ri­ma­tul func­ți­ei de șef al IGP era asi­gu­rat, de mai bine de un an, de Ghe­or­ghe Cav­ca­liuc. În urma modi­fi­că­ri­lor de astăzi, Cav­ca­liuc urmea­ză să fie adjunc­tul lui Ale­xan­dru Pân­za­ri


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *