Schimbări la vârf în MAI: Dorin Purice, numit viceministru, Alexandru Pînzari — noul șef al IGP

În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, 30 martie 2016, în funcția de viceministru al Afacerilor Interne a fost numit Dorin Purice, care până acum a fost șeful Poliției de Frontieră. Purice i-a luat, astfel, locul lui Veaceslav Ceban, cel care deținea funcția de viceministru din 2013.

Tot în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, actualul șef al Departamentului Instituții Penitenciare, Alexandru Pînzari, a fost numit șef al Inspectoratului General al Poliției. Până acum interimatul funcției de șef al IGP era asigurat, de mai bine de un an, de Gheorghe Cavcaliuc. În urma modificărilor de astăzi, Cavcaliuc urmează să fie adjunctul lui Alexandru Pânzari


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *