Prima vizită a lui Dodon (președinte) la Moscova

Igor Dodon, învestit în funcția de preşedinte al R. Moldova pe data de 23 decembrie, va face o vizită oficială la Moscova. Aceasta va avea loc pe data de 17 ianuarie.

Despre acest lucru a ținut să reamintească Dmitri Rogozin, vicepremierul Rusiei, într-o postare a sa prin care laudă întâlnirea recentă a lui Igor Dodon cu Vadim Krasnoseliskii. „La astfel de întâlniri contează să fie soluționate probleme concrete care afectează securitatea și bunăstarea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Îl așteptăm pe Igor Dodon la Moscova, pe data de 17 ianuarie”, a subliniat Rogozin pe pagina sa de facebook.

Menționăm că întrevederea lui Dodon cu Krasnoseliskii a fost criticată dur de mai multe formațiuni politice. Potrivit lor, poziția lui Dodon contravine art.1 alin.(1) din Constituția R. Moldova potrivit căruia țara noastră este un stat suveran şi independent, unitar şi indivizibil și art.77 din Legea Supremă, care stipulează clar că Preşedintele R. Moldova este garantul suveranităţii, independenţei naţionale, al unităţii şi integrității teritoriale a țării.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    Si daca Mega-oaie Dodoloaie, in loc de urechi c***e, dupa intalnirea cu omoologul sau de la Tiraspolea s-a intors umflat in pene, dupa intalnirea cu liliPhutin va arata ca o bomba nucleara.

  2. ciubuc ion

    Pana pe 17 dec,vad ca pleaca in cocediu de Craciun la Soci,nu in Moldova,nu la Odesa nu in Romania,nu in alte tari UE,ci exact ca pe vremea URSS,la Soci ca toti activistii care erau chemati de Brejnev la ordine,sau mai de mult de Hrusciov,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *