Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Oazu Nantoi îi cere lui…

Oazu Nantoi îi cere lui Iurie Leancă să se retragă din cursa electorală

Oazu Nantoi, vicepreședintele PPEM, îi cere colegului său, liderului formațiunii Iurie Leancă să se retragă din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu.

Nantoi spune, într-un material video postat pe o rețea de socializare, că o susține pe Maia Sandu la scrutinul din 30 octombrie și-și îndeamnă colegii să-l urmeze.

„Vreau să-i spun domnului Leancă că e timpul să se retragă din campania electorală. Consider că prin semnarea la 29 iunie curent a Acordului între PPEM și Coaliția de guvernare, creată prin corupere și șantaj, PPEM a devenit complice la construcția statului captiv”, spune Oazu Nantoi.

Nantoi sugerează că Leancă nu are nicio șansă să ajungă președinte, iar Maia Sandu este singurul candidat care l-ar putea întrece pe Igor Dodon. „Eu personal mă implic în campania electorală a Maiei Sandu și îi îndemn pe colegii mei de partid să se implice cu mine în această campanie. Nu avem nevoie de Dodon care este unealta lui Plahotniuc”, spune Oazu Nantoi.

Reprezentanții Partidului Popular European din Molodva susțin că declarațiile făcute de către Oazu Nantoi sunt cauzate de anumite supărări ale acestuia.