Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ilan Șor a transmis un…

Ilan Șor a transmis un mesaj prin avocații săi: „Regret că în R. Moldova presiunile din exterior și de pe rețelele de socializare au devenit mai importante decât dreptatea”

Recent, pe pagina oficială  a lui Ilan Șor de pe o rețea de socializare a fost postat un mesaj din numele acestuia. Astfel, în mesajul dat, transmis prin avocații săi, Șor aduce mulțumiri orheienilor pentru că au rămas alături de el și menționează că orașul pe care l-a condus a devenit un model pentru țară.

„Dragi Orheieni! Prieteni!
Vreau să Vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine, pentru că vă faceți griji pentru mine, pentru că nu vă lăsați influențați, intimidați, pentru că sunteți curajoși! Prezența voastră și eroismul de care dați dovadă de fiecare dată, îmi dă puteri și speranțe să lupt mai departe. Împreună cu Dumneavoastră am demonstrat de nenumărate ori, pe parcursul ultimului an, că putem realiza lucruri frumoase. Am demonstrat întregii țări că, indiferent ce zic și cred alții, noi, împreună cu voi, suntem o echipă capabilă de a dezvolta și de a transforma un oraș considerat provincie într-o localitate prosperă.
Într-un an, Orheiul, pe care am onoare să-l conduc, a devenit model pentru toată Republica Moldova. Astăzi, anume orașul Orhei este localitatea exemplu pentru toate orașele din țara noastră! Mă mândresc cu cele realizate până acum și voi depune toate eforturile în continuare, indiferent de situație, ca orheienii să ducă o viață mai bună, iar copii lor să aibă un viitor mai frumos.
Dragi Orheieni, susținerea voastră este cea care mă determină și mai mult să lupt pentru ca adevărul să triumfe. Vă asigur că ceea ce faceți astăzi, străduința și susținerea de care dați dovadă nu este în zadar. Regret că în Republica Moldova presiunile din exterior și de pe rețelele de socializare au devenit mai importante ca dreptatea. Vă mulțumesc încă o dată că sunteți alături de mine. Doar luptând împreună vom învinge și vom face ca toți să cunoască adevărul.
Orheiul și orheienii sunt parte din sufletul meu pentru totdeauna, iar gestul vostru îmi dă forțe să lupt!

Cu mult respect, Ilan Şor!”

Pe 21 iulie, Jude­că­to­ria Buiu­cani a decis pre­lun­gi­rea man­da­tu­lui de arest pe numele lui Ilan Șor.  Acesta este acu­zat că în peri­oada cât deţi­nea fun­cţia de preşe­dinte al Con­si­li­u­lui de admi­nis­tra­ţie al Băn­cii de Eco­no­mii, ar fi admis acor­da­rea cre­di­te­lor neper­for­mante. De ase­me­nea, el este învi­nuit de escro­che­rie şi spă­lare de bani.