Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cine va candida la prezidențiale:…

Cine va candida la prezidențiale: Maia Sandu sau Andrei Năstase?

Această guvernare a demonstrat de mai multe ori că este gata să fraudeze alegerile prezidențiale din 30 octombrie. Declarația a fost făcută de către Maia Sandu și Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Interpol” de la TV7.

„Sondajele arată că oamenii detestă această guvernare și susțin că nu mai suportă condițiile din țară… Noi am promis să aducem în politică oameni onești și corecți. Iată acum vom demonstra dacă suntem capabili să-l respectăm. Este primul test pentru două formațiuni politice care vin să schimbe clasa politică”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, Andrei Năstase, candidatul PPDA la prezidențiale, a subliniat că în cel mai apropiat timp, urmează să decidă cine va candida la aceste alegeri. „La 3-4 octombrie așteptăm prezentarea datelor primului sondaj, iar cel de al doilea va veni mai târziu. Cu toate acestea, cred că chiar și după primul sondaj ne vom putea așeza la masa de discuții”, a declarat Năstase.

Liderul PAS spune că mizează pe inteligența oamenilor care vor merge la secțiile de votare și nu-și vor vinde votul. „Nu vrem ca banii să conteze în această campanie electorală, pentru că anume unele partide își fac business în politică. Vin și investesc în politică, iar după asta își întorc banii înzecit/însutit/înmiit. Noi mizăm pe electoratul care înțelege că actuala guvernare luptă nu pentru drepturile oamenilor simpli, ci pentru drepturile acestor investitori. Noi contăm pe inteligența oamenilor că vor face o alegere corectă. Este extrem de important ca în această campanie să nu permitem acestei guvernări să-și promoveze o persoană loială, pentru că atunci cercul s-ar închide și atunci am avea mult mai puține șanse pentru o schimbare imediată”, a conchis Maia Sandu.