Chiril Gaburici a fost exmatriculat de la Universitatea Slavonă

Valeriu Munteanu, deputat al Parlamentului R. Moldova, a solicitat mai multă informație privind studiile lui Chiril Gaburici la Universitatea Slavonă.

Potrivit răspunsurilor oferite de conducerea Universității Slavone, Chiril Gaburici a fost exmatriculat din cauza restanțelor financiare, iar greșelile din carnetul de note a premierului au fost comise atunci când acesta a fost restabilit, explică reprezentanții universității.

„Cred că Chiril Gaburici poate fi considerat pe bună dreptate un campion al exmatriculărilor”, comentează Valeriu Munteanu pe rețelele de socializare.

Menționăm că la 15 aprilie curent, Ministerul Educației a decis instruirea unui grup de lucru pentru verificarea corectitudinii formării și mișcării contingentului de studenți la Universitatea Slavonă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *