Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   (VIDEO) Fiul și șoferul primarului…

(VIDEO) Fiul și șoferul primarului de Comrat, reținuți pentru 72 de ore: vindeau clienților tinere pentru masaj erotic și relații intime

Fiul și șoferul primarului orașului Comrat au fost reținuți pentru 72 de ore de către oamenii legii, fiind suspectați de proxenitism și turism sexual. Cei doi, de 24 și, respectiv, 30 de ani puneau în practică mai multe scheme prin care recrutau tinere, iar ulterior le determinau să presteze servicii sexuale.  Clienții plăteau câte o mie de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime. 

Timp de jumătate de an, forțele de ordine au documentat activitatea infracțională a grupului și au stabilit că suspecții,  deghizându-și activitatea infracțională, publicau diferite anunțuri pe site-ul www.999 md  cu conținutul: „Masaj erotic de neuitat, Masaj plin de pasiune, adorabilă domnișoară face cunoștință cu un bărbat”. Astfel, suspecții au recrutat mai multe tinere, pe care le vindeau clienților cu suma  de 1000 de lei pentru o oră de masaj erotic și servicii intime.

Actualmente, poliţia a identificat 6 tinere cu vârste cuprinse între 20 și  25 de ani, care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

În cadrul operațiunii desfășurate anterior a fost reținută o femeie de 46 de ani, domiciliată în regiunea transnistreană, care s-a dovedit a fi capul acestei grupări şi alţi 4 complici cu vârste cuprinse între 25-40 ani.

Bărbații reținuți sunt suspectați și de complicitate în organizarea și punerea la dispoziția unei delegații din Turcia a două tinere care au oferit servicii sexuale contra plată.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, activitatea grupării a fost anihilată, iar dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, riscă pedeapasă cu închisoare de până la 7 ani.

Actualmente, polițiștii întreprind măsuri operative de investigații întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.