Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Unde au fost plasați cei…

Unde au fost plasați cei 28 de angajați vamali reținuți de CNA

cna.md

Cei 28 de anga­jaţi vamali reţi­nuţi pentru 72 de ore, în urma des­cin­de­ri­lor pro­cu­ro­ri­lor anti­co­ru­pţie şi CNA la punctele Palanca și Tudora, au fost transportați la Chișinău. 25 din­tre aceștia au fost pla­sați în izolatorul Direc­ției de Poli­ție a Muni­ci­pi­u­lui Chi­și­nău, iar alții trei, în cel al Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al instituției, Angela Starinschi.

„Acțiu­nea de astăzi are la bază infor­ma­ții și mate­ri­ale ope­ra­tive fur­ni­zate de către Direc­ția Secu­ri­tate Internă a Ser­vi­ci­u­lui Vamal”,  se arată într-un comu­ni­cat emis de șeful SV, Vita­lie Vra­bie.

Des­cin­de­rile pro­cu­ro­ri­lor și ofi­țe­ri­lor anti­co­rup­ție au gene­rat extin­de­rea  tim­pu­lui de aștep­tare în pos­tu­rile Palanca și Tudora. În acest sens, șeful Ser­vi­ci­u­lui Vamal anunță că a soli­ci­tat adu­ce­rea de per­so­nal supli­men­tar din alte ture și, dacă va fi nevoie, va fi impli­cat și per­so­nal din alte sub­di­vi­ziuni.