Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Prins, în timp ce viola…

Prins, în timp ce viola o tânără

La 28 februarie curent, în jurul orei 19:00, o tânără a alertat poliția, precum că prietena ei este violată de un bărbat necunoscut. Polițiștii de patrulare au reacționat prompt și s-au deplasat la adresa anunțată de femeie, str. Calea Basarabiei din capitală. Aici, pe malul râului Bâc, oamenii legii au reținut, în flagrant, un individ de 21 de ani care viola o tânără.

La vederea polițiștilor, tânărul, pe jumătate gol, a luat-o la fugă. Unul dintre inspectori a fost nevoit să folosească arma din dotare, efectuând o împușcătura de avertizare. Faptul dat nu l-a speriat pe individ, acesta sărind în apă cu intenția de a înota până la celălalt mal. Însă, acesta a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Ciocana.

Suspectul prezenta semne evidente de stare de ebrietate și a declarat oamenilor legii că a văzut fata în stradă, după care a târât-o până în locul unde a fost reținut de polițiști, cu scopul de a întreține un raport sexual, chiar dacă fata striga disperată după ajutor. Totul s-a fi întâmplat după ce tânărul împreună cu un amic au consumat băuturi alcoolice într-un bar din preajmă.

Individul este originar din satul Borceag, raionul Cahul. În prezent, circumstanțele cazului sunt investigate de Inspectoratul de Poliție al sectorului Ciocana.