O nouă ședință de judecată în dosarul Filat

Astăzi, sâm­bă­tă, 12 mar­tie 2016, pen­tru ora 10.30, la Jude­că­to­ria Buiu­ca­ni este pro­gra­ma­tă o nouă ședin­ță de jude­ca­tă în dosa­rul Filat. Cu o zi îna­in­te, Adri­ana Beți­șor, pro­cu­ro­rul care instru­men­tea­ză dosa­rul ex-premierului anun­ța că par­tea apă­ră­rii a inter­ve­nit cu o cere­re, de ace­ea ședin­ța de jude­cată va con­ti­nua mâi­ne… ”Ilan Șor a fost audi­at. El a con­fir­mat măr­tu­ri­ile făcu­te în denunț și a adus une­le expli­ca­ții”, decla­ra Beți­șor după ședin­ța de jude­cată din 11 mar­tie

În ace­lași timp, Igor Popa, avo­ca­tul ex-premierului a sus­ținut ieri că măr­tu­ri­ile făcu­te de pri­ma­rul de Orhei nu ar fi sin­cere. „Șor a spus că-și men­ține decla­ra­ți­ile făcu­te ante­rior, dar asta nu e corect pen­tru că el tre­buie să repe­te măr­tu­ri­ile în fața jude­că­to­ri­lor. Mar­to­rul nu tre­buie să facă tri­mi­tere la decla­ra­ți­ile pre­ce­dente, ci o scur­tă nara­țiune a fap­te­lor pe care le cunoaș­te, de la înce­put… În tim­pul ședin­ței se vedea com­por­ta­men­tul nesin­cer a lui Șor. Noi cre­dem că Șor a fost nesin­cer, iar auto­ri­ta­tea judi­ci­ară tre­buia să se con­vingă de nesin­ce­ri­ta­tea lui. Dar, nu am să comen­tez situ­a­ția. Vrem să vedem ce va urma. Noi nu cre­dem în decla­ra­ți­ile lui Șor. Ele nu sunt sin­cere. Este un pro­ces nee­chi­ta­bil”, a sub­li­niat avo­ca­tul lui Vlad Filat. Tot­o­dată, Igor Popa a anun­țat că Vlad Filat se pre­gă­tește să vină cu un anunț pen­tru pre­să, în scris.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion

    O noua stre­siu­ne jude­k­ka­to­reas­ca BetiSHO­Reas­ca SHORi­ca­reas­ca circ­SHO­Reas­ca Ede­lwe­i­sSHO­Reas­ca.

  2. Anatolie Mereuta

    Shorr vine in pro­ces ca si martor,dar fiind si fap­tu­i­tor nu pare nici legal,nici echitabil,dar asta nu con­tea­za la noi,asa cum nu con­tea­za ca s-a depa­sit limi­ta de 90 de zile de arest,fara hota­ra­re judecatoreasca,dar la Beti­sor merge,chiar daca este tana­ra pare un pro­cu­ror comu­nist si sovi­e­tic,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *