Avocat despre condamnarea lui Gheorghe Papuc: E o decizie ilegală. Va fi pusă în aplicare pe 19 februarie

Miha­il Murzac, avo­ca­tul lui Ghe­or­ghe Papuc, con­dam­nat la 4 ani de închi­soa­re cu exe­cu­ta­re, con­si­de­ră deci­zia lua­tă de Cur­tea de Apel Chi­și­nău una “abso­lut ile­ga­lă”. “Pen­tru ace­leași cir­cum­stan­țe sunt trași la răs­pun­de­re mai mul­te per­soa­ne: Ion Per­ju, Edu­ard Baghi­rov… Nu e posi­bil să fie așa ceva”, spu­ne Murzac.Deci­zia în baza căru­ia fos­tul minis­tru de Inter­ne a fost con­dam­nat la închi­soa­re cu exe­cu­ta­re rea­lă va fi pro­nun­ța­tă inte­gral pe 19 febru­a­rie 2015. Până atun­ci, Papuc va rămâ­ne în liber­ta­te.

“Dl Papuc a reac­țio­nat așa cum ar fi reac­țio­nat ori­ce om nor­mal la o deci­zie ile­ga­lă”, ne-a spus Murzac.

Avo­ca­ții lui Vla­di­mir Bot­na­ri nu au dorit să dis­cu­te cu ZdG des­pre con­dam­na­rea cu sus­pen­da­re a cli­en­tu­lui lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *