papuc

Avocat despre condamnarea lui Gheorghe Papuc: E o decizie ilegală. Va fi pusă în aplicare pe 19 februarie

Mihail Murzac, avo­ca­tul lui Ghe­or­ghe Papuc, con­dam­nat la 4 ani de închi­soare cu exe­cu­tare, con­si­deră deci­zia luată de Cur­tea de Apel Chi­și­nău una “abso­lut ile­gală”. “Pen­tru ace­leași cir­cum­stanțe sunt trași la răs­pun­dere mai multe per­soane: Ion Perju, Edu­ard Baghi­rov… Nu e posi­bil să fie așa ceva”, spune Murzac.Deci­zia în baza căruia fos­tul minis­tru de Interne a fost con­dam­nat la închi­soare cu exe­cu­tare reală va fi pro­nun­țată inte­gral pe 19 febru­a­rie 2015. Până atunci, Papuc va rămâne în liber­tate.

“Dl Papuc a reac­țio­nat așa cum ar fi reac­țio­nat orice om nor­mal la o deci­zie ile­gală”, ne-a spus Murzac.

Avo­ca­ții lui Vla­di­mir Bot­nari nu au dorit să dis­cute cu ZdG des­pre con­dam­na­rea cu sus­pen­dare a cli­en­tu­lui lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.