Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un moldovean de 31 de…

Un moldovean de 31 de ani, găsit mort într-un depozit dintr-un oraș din Germania. Poliția îl suspectează de omor pe un compatriot

Sursa foto: shz.de

Un moldovean de 31 de ani a fost găsit mort sâmbătă, 1 ianuarie, într-un depozit din orașul Neumünster din Germania. Poliția îl suspectează de omor pe un compatriot de-al său – un moldovean în vârstă de 32 de ani, scrie presa germană.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 1 ianuarie, poliția din Neumünster a fost alertată cu privire la un furt. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit corpul fără suflare al unui bărbat într-un depozit.

Foto: shz.de

„Persoana decedată este un bărbat de 31 de ani, cetățean moldovean. Bărbatul avea răni grave. Actualmente, nu pot fi oferite informații despre cauza exactă a morții sau momentul decesului. Rezultatul expertizei medico-legale este încă în așteptare”, au spus oamenii legii.

Un moldovean de 32 de ani, suspectat de omor

Pe 1 ianuarie, în jurul orei 9 dimineața, un moldovean de 32 de ani a fost prins beat la volan de către polițiștii din Hamburg și a fost arestat. Ofițerii au găsit asupra lui o armă de foc care ar putea fi legată de omuciderea din Neumünster. La cererea parchetului din Kiel, bărbatul urmează să fie adus în fața instanței.

Ancheta se află în curs de desfășurare.