Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   5 persoane au decedat și…

5 persoane au decedat și alte 21 sunt rănite, în urma unui grav accident de autobuz, produs în Rusia

Sursa foto: TASS

Cinci persoane au decedat și alte 21 de persoane sunt rănite, în urma unui grav accident de autobuz, care s-a produs duminică, 2 ianuarie, în regiunea Reazan, Federația Rusă, scrie Novaya Gazeta.

Una dintre victime este un șofer în vârstă de 47 de ani.

Accidentul s-a produs la ora 05:45, ora Moscovei, în apropierea satului Voslebovo, districtul Skopinsky. Potrivit datelor preliminare, autobuzul Neoplan s-a tamponat într-un pod de cale ferată, notează agenția de presă TASS.

În urma accidentului, trei persoane au ajuns în stare critică la terapie intensivă.

„Am primit 16 persoane, trei în stare gravă la terapie intensivă, șapte la operație, restul sunt acum examinate de medici. Încă nu au fost operații, totul este în curs. Avem și doi copii mici, de șase sau șapte ani”, a declarat un reprezentant al unui spital din regiune pentru TASS.

Într-un spital din regiunea Reazan, două persoane au fost internate cu răni grave. Una dintre ele a fost transportată la Spitalul Clinic Regional Reazan, iar a doua ar urma să fie operată la Centrul Medical Skopinsky.

Potrivit datelor preliminare, în autobuz se aflau 52 de persoane, dintre care doi șoferi. 

Cu câteva ore înainte de accidentul din regiunea Reazan, autobuzul a fost implicat într-un alt accident, la Moscova

Autobuzul s-a ciocnit cu o mașină de pasageri, la Moscova, cu câteva ore înainte de accident, a declarat o sursă a forțelor de ordine pentru TASS. „Cu acest autobuz, cu câteva ore înainte de accidentul din regiunea Reazan, a mai avut loc un accident la Moscova, unde s-a ciocnit cu un autoturism. Acolo, coliziunea a fost nesemnificativă, nimeni nu a fost rănit, s-a întocmit un protocol pe acest fapt”.