Deși la începutul mandatului Filip se lăuda că a reușit să ieftinească prețurile la carburanți, ANRE anunță scumpiri


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Uncleded

  O anu­me balan­ta ori­cum a fost sta­bi­li­ta de catre Filip. In pri­mul rand, aces­ta a sta­bi­lit un pret pla­fon pen­tru toa­te com­pa­ni­i­le petro­li­e­re ce acti­vea­za in tara, in al doi­lea rand, pre­tul se anun­ta oda­ta la doua sap­ta­ma­ni, si rama­ne ace­la­si pen­tru doua sap­ta­ma­ni. Pre­tul nu il sta­bi­les­te ANRE-ul ci este influ­en­tat exha­us­tiv de pre­tul la bari­lul de petrol si de regiu­nea in care ne aflam.

  • Iulian Andrei

   Nu deci­de Filip scum­pi­ri­le sau iefti­ni­ri­le, este ANRE care sta­bi­leș­te pre­țu­ri­le după pre­țul la baril pe pia­ța inter­națio­na­lă. În Româ­nia pre­țul e de 3-4 lei mai mare ca la noi.

 2. Elena Loghin

  Ori­cum noua meto­do­lo­gie de cal­cu­la­re a pre­tu­ri­lor este una mult mai buna, si in final pre­tu­ri­le sunt mult mai adec­va­te decit ina­in­te. Daca Repu­bli­ca Mol­do­va ar fi tara pro­du­ca­toa­re de petrol atun­ci cu totul alt­fel, insa asa sun­tem nevo­i­ti sa ne con­for­mam pre­tu­ri­lor impu­se de altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *