Deși la începutul mandatului Filip se lăuda că a reușit să ieftinească prețurile la carburanți, ANRE anunță scumpiriEdiția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Uncle­ded

  O anu­me balan­ta ori­cum a fost sta­bi­li­ta de catre Filip. In pri­mul rand, aces­ta a sta­bi­lit un pret pla­fon pen­tru toa­te com­pa­ni­i­le petro­li­e­re ce acti­vea­za in tara, in al doi­lea rand, pre­tul se anun­ta oda­ta la doua sap­ta­ma­ni, si rama­ne ace­la­si pen­tru doua sap­ta­ma­ni. Pre­tul nu il sta­bi­les­te ANRE-ul ci este influ­en­tat exha­us­tiv de pre­tul la bari­lul de petrol si de regiu­nea in care ne aflam.

  • Iuli­an Andrei

   Nu deci­de Filip scum­pi­ri­le sau iefti­ni­ri­le, este ANRE care sta­bi­leș­te pre­țu­ri­le după pre­țul la baril pe pia­ța inter­națio­na­lă. În Româ­nia pre­țul e de 3-4 lei mai mare ca la noi.

   • Yon

    In Roma­nia si sala­ri­ul e altul , si dru­mu­ri­le sint alt­fel…

 • Ele­na Loghin

  Ori­cum noua meto­do­lo­gie de cal­cu­la­re a pre­tu­ri­lor este una mult mai buna, si in final pre­tu­ri­le sunt mult mai adec­va­te decit ina­in­te. Daca Repu­bli­ca Mol­do­va ar fi tara pro­du­ca­toa­re de petrol atun­ci cu totul alt­fel, insa asa sun­tem nevo­i­ti sa ne con­for­mam pre­tu­ri­lor impu­se de altii.