Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   „HoraQuest” te duce în Delta…

„HoraQuest” te duce în Delta Dunării

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță că în perioadele 30 mai – 3 iunie și 5 iunie – 10 iunie se vor desfășura primele două etape ale concursului „HoraQuest”, în raionul Strășeni și Ialoveni.

Toți participanții care vor aplica și vor fi selectați pentru aceste etape – vor avea asigurată o vacanță de 7 zile la Marea Neagră și în Delta Dunării, în România.

Concursul „HoraQuest” este o premieră pentru R. Moldova. Acesta este dedicat elevilor și studenților și presupune un concurs de tip Quest, derulat exclusiv în mediul rural.

Tinerii admiși vor sta, timp de 5 zile, la o bază de camping. În fiecare dimineață participanții se vor trezi în tabără și vor porni la drum PE BICICLETE ca să cutreiere satele Moldovei. În sate vor avea de îndeplinit un șir de probe (cea mai originală horă, excepționalitatea selfie-urilor făcute, eficiența challenge-urilor lansate, căutarea comorii, dar și alte misiuni specifice, diferite de la tur la tur) care să le dezvolte spiritul de echipă și creativitatea.

„Toți cei care vor merge în primele 2 tururi ale concursului vor avea parte de o vacanță de neuitat în Delta Dunării. După ce vom străbate satele republicii, vom merge cu toții la mare. Am promis încă de la începutul anului că în această vară tinerii vor avea parte de cea mai mare aventură a vieții, iar acum încep faptele”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Formularul de participare HoraQuest poate fi găsit aici.