Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Finul lui Vlad Plahotniuc: „Până…

Finul lui Vlad Plahotniuc: „Până la urmă, înțelegem că poți cumpăra și sportul, și politica, și businessul”

„Dacă nu am avut timp să citesc cărți înțelepte, eu am ascultat oameni înțelepți” – este motoul unui interviu realizat de Inesa Dermenji, jurnalistă la brw.md, fosta iubită a lui Renato Usatîi, cu Dorin Damir, finul vicepreședintelui PD, Vlad Plahotniuc.

Deși, pe parcursul interviului, nu amintește nimic despre efectele relației cu nașul său, Vlad Plahotniuc, Damir se declară un om împlinit și fericit. El recunoaște că în viață totul se vinde: „Deseori chiar noi ne înșelăm pe noi, spunând că nu-i adevărat, dar, până la urmă, înțelegem că poți cumpăra și sportul, și politica, și businessul. Nu poți cumpăra fidelitatea, onoare și sinceritatea”.

Pronosticurile lui Damir pentru R. Moldova și lume sunt extrem de optimiste. „Vom avea schimbări în bine, inclusiv în țară. Deși situația economică din lume și de la noi este complicată, sunt sigur că totul se va schimba în bine. Se va schimba și dispoziția din societate, deoarece noi toți depindem de condițiile economice și politice”, spune finul lui Vlad Plahotniuc.