Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Cu ce surprize vine noua…

Cu ce surprize vine noua ediție a Hramului orașului Chișinău

Autoritățile municipale sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Hramul orașului Chișinău. Activitățile culturale dedicate acestei sărbători vor începe la data de 13 octombrie cu un concert la Filarmonica Națională, unde va evolua Alex Calancea Band și alți interpreți autohtoni.

Vineri, 14 octombrie, manifestațiile vor începe la ora 8:00 cu depuneri de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, după care la catedrala Mitropolitană din Chișinău se va oficia Liturghia de Hram.

La ora 14:00 va fi ceremonia de inaugurare a Cascadei renovate din parcul Valea Morilor, unde, de asemenea, va fi un program artistic.

La ora 15:00 pe strada Pietonală din capitală va avea loc un concert de Jazz, susținut de către interpreții Geta Burlacu și Cristi Aldea Teodorovici.

Începând cu ora 17.00, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc tradiționalul concert de sărbătoare, unde vor evolua artiști din R. Moldova și România.

Totodată, la 14 octombrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare, Preturile sectoarelor capitalei vor organiza diverse manifestațiii, expoziții și concerte.

Amintim că, în acest an, orașul Chișinău împlinește 580 de ani.