Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Show-ul lui Usatâi

Show-ul lui Usatâi

Renato Usatâi a chemat jurnaliștii la o conferință de presă la care a vorbit despre veteranii, care, potrivit lui, au fost impuși de cei de la PLDM să semneze declarația în care era vehiculat că Renato Usatâi le-a dat veteranilor niște bani ca să le cumpere votul.

img_1355561_thumbs_600x440_1357951„Mulți veterani din Drochia nu știu limba de stat, iar cei de la PLDM i-au amăgit. Le-au spus bătrânilor că sunt niște formulare simple pe care le pot completa chiar membrii partidului, iar bătrânilor nu le rămâne decât să-și pună semnătura”,spune Usatâi. „Așa polițiștii au încercat să strângă probe împotriva mea. Nu le este de ajuns acele patru dosare penale deschise pe numele meu”, se arată revoltat Usatâi.

Liderul Partidului Patria spune că el, într-adevăr, a dat o sumă de bani și cadouri veteranilor, atunci când a organizat concertul la care a cântat Sofia Rotaru. „Am dat bani veteranilor, dar nu pentru că se începuse campania electorală, ci pentru că voiam să-i ajut”, a spus el. „Iar cei de la actuala conducere se tem de mine și fac tot posibilul ca să mă scoată din cursa electorală, ca partidul meu să nu ajungă până la alegerile din 30 noiembrie”, spune indignat omul de afaceri. „Dacă o să facă aceasta, voi scoate oameni în stradă și o să vadă ei…”, spune el, făcând și o serie de amenințări la adresa partidelor proeuropene.

La sfârșitul conferinței de presă, Renato Usatâi a început să facă glume pe seama unor oficiali.

De asemenea, Renato Usatâi a declarat că nu va face spoturi, care sunt foarte scumpe. „Poate doar un singur filmuleț, la sfârșitul campaniei, aproape de alegeri, unde voi spune vreo două cuvinte, ca să fie totul clar. În schimb, din banii electorali, de ziua mea voi face concertul la care va cânta Stas Mihailov și Blesteashie, ca oamenii să se distreze”, explică el.

Potrivit lui, Partidul Patria va fi votat de mulți oameni și ei vor ajunge în Parlament „unde vom face ordine”, a conchis liderul partidului.