Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Săptămâna industrială la Moldexpo

Săptămâna industrială la Moldexpo

La 22 octombrie 2014, la orele 11.00, la CIE „Moldexpo”, va avea loc inaugurarea oficială a Expoziţiei internaţionale specializate „Moldagrotech”(toamna), ediţia a XXVII-a, şi Expoziţiei-târg internaţionale specializate „Farmer”, ediţia a XVII-a. Expozițiile se vor desfășura pe parcursul perioadei 22 – 25 octombrie.

Expoziţiile internaţionale specializate „Moldagrotech” şi „Farmer” sunt evenimente de importanță națională, care de-a lungul anilor au devenit un forum național, la care sunt prezentate realizările complexului agroindustrial din Moldova, sunt puse în lumină problemele cu care se confruntă agrobusinessul local, realizările și tendințele unei agriculturi eficiente.

Expoziţia specializată acoperă toate ramurile complexului agroindustrial, ocupă 15 mii de mp de spaţiu expoziţional, la eveniment participă 400 de expozanţi din 17 ţări.

În cadrul expoziţiilor este organizat un program de afaceri, care include o conferinţă internaţională, seminare, întâlniri de afaceri, workshopuri, dezbateri consultative şi informative cu participarea celor mai remarcabili experţi din Moldova şi de peste hotare.

În cadrul expoziţiilor se desfăşoară Concursul de mașini și echipamente agricole inovative, produse de uz fitosanitar și fertilizanți „Noutatea Anului” şi concursul „Fermier”.