Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Pastile interzise traficate din R.Moldova…

Pastile interzise traficate din R.Moldova in Romania

Poliţiştii de forntieră şi inspectorii vamali de la Sculeni au descoperit marţi noapte mii de pastile ce aveau în compozişie substanţe interzise, şi sute de sticle cu pesticid, ascunse într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, scrie Adevarul.

 

Descoperirea a fost făcută în momentul în momentul în care autocarul condus de Alexandru P. (42 de ani), care transporta pasageri pe ruta Chişinău – Cluj Napoca, a fost controlat centimetru cu centimetru de poliţiştii de frontieră.

Oamenii legii au descoperit într-un locaş special amenajat în frigiderul autocarului 1.700 de pastile „Strombafort”, 2.200 de pastile „Danabol”, şi 50 de fiole de „Promobol”, toate având în compoziţie substanţe interzise.

Totodată, poliţiştii de frontieră au descoperit şi 230 de sticle cu petsicid „Fungicid Score 250 EC”, ascunse în compartimentul destinat bagajelor.

„Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penalp pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de substanţe cuprinse pe lista interzisă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Iaşi, mai scrie Adevarul.