Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Noi detalii în cazul Butmalai

Noi detalii în cazul Butmalai

„Arma găsită lângă corpul neînsufleţit al lui Ion Butmalai nu are nicio amprentă, iar expertiza grafologică a notiţelor lăsate de el este încă o dovadă că acesta nu s-a sinucis”, spune Ana Ursachi, avocatul familiei Butmalai.

mesajul-pldm-dupa-decesul-lui-butmalai-1418130798„Nu a fost găsită nicio amprentă pe armă. Nici urme de palme, nici amprente ale degetelor. Este tabloul clasic al unei crime perfecte, atunci când arma este curăţată. Din cele şapte expertize, doar trei sunt finalizate. Celelalte patru expertize, ce sunt foarte importante în acest caz, încă nu sunt gata, dar le așteptăm la începutul lunii ianuarie”, a adăugat avocata.

Ana Ursachi a ținut să precizeze că expertiza grafologică a „bilețelului de adio” arată că Ion Butmalai ar fi scris-o fiind foarte agitat. „Omul, care lasă o scrisoare de adio, are grijă să o scrie clar şi aranjat. Însă, haosul lăsat pe hârtie demonstrează altceva: frică, ură, agresiune, orice altceva, doar nu depresie”, explică Ana Ursachi.

Amintim că fiul regretatului Ion Butmalai și avocatul Ana Ursachi, în cadrul unei conferințe de presă, au negat faptul că Ion Butmalai s-ar fi sinucis din cauza depresiei. Ei susțin că deputatul putea fi ucis din cauza unei informații secrete pe care plănuia să o facă publică. Menționăm că fostul deputat a fost găsit mort pe 9 decembrie curent. Corpului neînsufleţit al acestuia a fost descoperit de către soția sa în garajul de lângă locuința din Cahul.