Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Martorii: "La locul accidentului, la…

Martorii: „La locul accidentului, la solicitarea procurorului Garaba, au venit mai multe maşini, dintre cele mai luxoase”

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, martorii accidentului Garaba-Munteanu au dezvăluit presi detalii de la locul producerii accidentului de marţi dimineaţa.

Martorul Andrei Pituşcan, care, la momentul accidentului, se afla în automobilul la volanul căruia se afla Gheorghe Munteanu, a declarat că procuratura a falsificat schema producerii accidentului. El susţine că, fiind citat la procuratură, a descoperit că anchetatorii au încercat să schimbe până şi locul altercaţiei dintre Garaba şi Munteanu.

El a declarat pentru presă că, după acel incident, la faţa locului au venit mai multe automobile, dintre cele mai luxoase. El admite că aceste automobile au apărut acolo la solicitarea procurorului Garaba.

Conferinţa de presă cu martorii accidentului a fost organizată de Sergiu Mocanu, liderul Mişcării „Antimafie”. Fiind întrebat de unde a aflat despre cele întâmplate, Mocanu a spus că are sursele sale în procuratură, pe care nu le va dezvălui. În opinia lui Mocanu, situaţia în care a ajuns Munteanu nu e din cauza accidentului, ci din cauza că a avut nenorocul să se ciocnească cu sistemul. El a mai comunicat presei că, până în prezent, Munteanu se află în Izolatorul de Detenţie preventivă, urmând ca, până la espirarea a 72 de ore de detenţie, să fie escortat la judecătorul de instrucţie al Judecătoriei Buiucani.