Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Jurnalistul Robert Turcescu in fruntea…

Jurnalistul Robert Turcescu in fruntea Televiziunii Romane?

Jurnalistul Robert Turcescu ar putea să preia interimar conducerea Societăţii Române de Televiziune (SRTv), înlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, până la numirea unui nou Consiliu de Administraţie la TVR, a declarat vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan.

„S-a decis numirea unui director interimar la TVR. Astăzi (marţi, nr.) a avut loc o discuţie pe tema aceasta. Persoana propusă a fost domnul Turcescu”, a spus Raluca Turcan, preşedinte al Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor şi iniţiatoare a unui proiect de modificare a Legii de funcţionare a TVR şi SRR.

Potrivit Ralucăi Turcan, prin hotărâre a Parlamentului se va stabili un mandat pe o perioadă definită pentru directorul interimar al TVR, până la numirea noului Consiliu de Adrministraţie al Televiziunii Publice.

Jurnalistul Robert Turcescu a spus că „deocamdată nu este nimic oficial”. „Probabil că în următoarele zile vor avea loc discuţii pe această temă”. „Confirm că sunt dispus să iau în serios o astfel de propunere”, a mai spus Turcescu.

gandul.info