Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   În sfârșit! Judecătorul Dorel Musteață…

În sfârșit! Judecătorul Dorel Musteață completează Consiliul Superior al Magistraturii

Dorel Musteață, președintele Judecătoriei Anenii-Noi a fost ales, în urmă cu câteva minute, în funcția de membru permanent al Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Acesta i-a învins pe Gheorghe Balan și Maria Iftodi.

musteataDorel Musteaţă este judecător din 2005, iar din 2011 este preşedintele Judecătoriei din Anenii-Noi. Până a deveni magistrat, acesta a fost notar în Chişinău. usteaţă promitea că va contribui la ridicarea prestigiului judecătorului în faţa justiţiabililor, va pleda pentru ajustarea numărului de judecători în fiecare instanţă sau că va insista pentru promovarea în sistem doar a persoanelor bine pregătite.

Conform declaraţiei cu privire la venituri şi proprietăţi pe anul 2013, Musteaţă deţine nu mai puţin de 15 terenuri, majoritatea neînregistrate la Cadastru, un apartament, dar şi o casă de locuit, dobândită în 2013 în urma unui contract de donaţie. Acesta este proprietarul unui automobil, Mazda, fabricat în 1996 şi procurat în 2006.

Foto: bloguvern.md

Victor Micu, președintele CSM (s) alături de Dorel Musteață, acum o lună și jumătate, la un off-line organizat la Judecătoria Anenii-Noi.