Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   [FOTO] ZdG despre inculpatul lăudat…

[FOTO] ZdG despre inculpatul lăudat de politician

În numărul de azi, 2 octombrie, în ZdG, aflați ce îl leagă pe unul dintre cei mai influenți politicieni din R. Moldova, Vladimir Plahotniuc și Constantin Țuțu, sportiv inculpat în cadrul unui dosar penal. 

1 pag plaAflați, totodată, cazul a două femei din Ialoveni, suspectate de omorul soțului și respectiv, al tatălui vitreg. Tot în numărul de mâine, aflați cât cer interpreții de la noi ca să cânte pentru partidele politice. În pagina Reporter Special, faceți cunoștință cu Maidanul de astăzi, care a devenit simbolul revoluției nu doar pentru Ucraina, ci și pentru întreaga lume. În pagina Trăind de Gardă descoperiți comunitatea medicilor basarabeni din Iași. Dosar: Inculpatul, lăudat de Plahotniuc Dosar: Crimă misterioasă la Ialoveni Actual: Dosarul Dan Vulpe în judecată Actual: Candidat la CSM: „O presă prea liberă te poate presa și strivi cu totul” Reporter Special: Euromaidan. Luptele de după lupte Reporter Special: Cât costă interpreții de concerte electorale Exclusiv: „Dacă n-ar fi trist, cred că am plesni de râs” Trăind de Gardă: Comunitatea medicilor basarabeni din Iași La Marginea Europei: Cine lasă oamenii fără pensii? Viața Redacției: Educația timpurie pe principiul „Tu Poți” Editorial: Alina Radu: De ce îl mâncăm pe Putin în fiecare zi? Aneta Grosu: De ce preoții nu vorbesc cu violatorii de prunci Petru Grozavu: Transnistria, o mare durere de cap Circ în tramvai: Cele 3 puteri ale lui Renato Usatîi.

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.