Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Fostul jurist al Ascom a…

Fostul jurist al Ascom a fost atacat aseară

Fostul jurist al companiilor Ascom din Sudan, Lilian Perecheatco, a fost atacat aseară de doi bărbați în timp ce cobora din mașină. Bărbații au năvălit din spate fără să dea vreo explicație. Strigătele unui vecin apărut întîmplător a pus capăt încăierării și agresorii au fugit, unul din ei lăsîndu-și gluga la fața locului.

Lilian Perecheatco face parte din grupul de angajați ai companiei Ascom care au avesrtizat administrația cu darea în judecată în cazul în care nu le vor fi achitate datoriile salariale. Recent el a făcut dezvăluiri pentru Ziarul de Gardă prin care semnala abuzuri din partea administrației Ascom.

Amintim că Ziarul de Gardă a publicat o înregistrare în care președintele Ascom Grup, Anatol Stati își amenință angajații cu scopul de a scoate mărturii împotriva fostului vicepreședinte, Andrei Baștovoi.  Din înregistrare reiese că nu doar angajații, ci și familiile lor vor avea de suferit dacă nu vor participa la fabricarea dosarului împotriva lui Baștovoi.

Lilian Perecheatco este tată a trei copii minori și este înfricoșat pentru familia sa. El a depus o plîngere la poliție, urmînd ca oamenii legii să cerceteze cazul.

SURSA: http://bastovoi.wordpress.com