(VIDEO) Dorin Chirtoacă (nu) comentează articolul din ZdG

Dorin Chir­toa­că a comen­tat, în exclu­si­vi­ta­te pen­tru Realitatealive.md arti­co­lul din ZdG, des­pre afa­ce­ri­le fami­li­ei cu Pri­mă­ria. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Timofte

  In docu­men­te Coffe time adi­ca SRL Uni­ca­fe apar­ti­ne lui Ion Bîta . Însă Ion Bîta este anga­jat la Coffe Time in func­tie de hamal, adi­ca adu­ce apa la ghi­re­te. Sana­ta­te

 2. Anatolie Mereuta

  Libe­ra­lii fac afaceri,pt,ca de ace­ea sunt liberali,dar asta nu inseam­na ca dl,Chirtoaca nu poa­te afa­ce­ri el sau rude­le lui in Chi­si­nau unde este primar,sa faca in alte ora­se sau raioane,daca vrea afaceri,dar mai corect sa le sus­pen­de cand este si primar,cum fac cei din Europa,pt,ca se da mare pro­e­u­ro­pean si uni­o­nist libe­ral,,,

  • natalia-scr

   daca lucre­zi la pri­mă­rie si faci afa­ce­ri cu pri­ma­ria – asta e corup­tie – nu busi­ne­ss. Da ce rost să le expli­ci asta fete­lor mari indră­gos­ti­te de Dori­nel….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *