chirtoaca

(VIDEO) Dorin Chirtoacă (nu) comentează articolul din ZdG

Dorin Chir­toacă a comen­tat, în exclu­si­vi­tate pen­tru Realitatealive.md arti­co­lul din ZdG, des­pre afa­ce­rile fami­liei cu Pri­mă­ria. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

 • Timofte

  In docu­mente Coffe time adica SRL Uni­cafe apar­tine lui Ion Bîta . Însă Ion Bîta este anga­jat la Coffe Time in func­tie de hamal, adica aduce apa la ghi­rete. Sana­tate

 • Ana­to­lie Mere­uta

  Libe­ra­lii fac afaceri,pt,ca de aceea sunt liberali,dar asta nu inseamna ca dl,Chirtoaca nu poate afa­ceri el sau rudele lui in Chi­si­nau unde este primar,sa faca in alte orase sau raioane,daca vrea afaceri,dar mai corect sa le sus­pende cand este si primar,cum fac cei din Europa,pt,ca se da mare pro­e­u­ro­pean si uni­o­nist libe­ral,,,

  • natalia-scr

   daca lucrezi la pri­mă­rie si faci afa­ceri cu pri­ma­ria – asta e corup­tie – nu busi­ness. Da ce rost să le explici asta fete­lor mari indră­gos­tite de Dori­nel….