(VIDEO) Dorin Chirtoacă (nu) comentează articolul din ZdG

Dorin Chirtoacă a comentat, în exclusivitate pentru Realitatealive.md articolul din ZdG, despre afacerile familiei cu Primăria. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Timofte

  In documente Coffe time adica SRL Unicafe apartine lui Ion Bîta . Însă Ion Bîta este angajat la Coffe Time in functie de hamal, adica aduce apa la ghirete. Sanatate

 2. Anatolie Mereuta

  Liberalii fac afaceri,pt,ca de aceea sunt liberali,dar asta nu inseamna ca dl,Chirtoaca nu poate afaceri el sau rudele lui in Chisinau unde este primar,sa faca in alte orase sau raioane,daca vrea afaceri,dar mai corect sa le suspende cand este si primar,cum fac cei din Europa,pt,ca se da mare proeuropean si unionist liberal,,,

  • natalia-scr

   daca lucrezi la primărie si faci afaceri cu primaria – asta e coruptie – nu business. Da ce rost să le explici asta fetelor mari indrăgostite de Dorinel….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *