Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   [DOC] Vezi ce avere are…

[DOC] Vezi ce avere are procurorul vedetă Elena Neaga

Elena Neaga, adjunctul procurorului de Buiucani, a intrat în vizorul presei după ce aceasta și-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare mai multe fotografii din imobilul său de lux din centrul orășelului Strășeni, recent construit, cu o suprafaţă de peste 270 de metri pătraţi.

Procurorul Neaga a scris în Declaraţia cu privire la venituri şi proprietăţi că pentru anul 2012 a încasat 78 de mii de lei din salariu şi aproximativ 2 mii de lei din pensii şi îndemnizaţii.

Neaga a mai declarat că are o locuinţă de aproximativ 277 de metri pătraţi şi alta de 52 de metri pătraţi, un autoturism, care valorează 45 de mii de lei şi 3 terenuri agricole.

Contactaţi de ZdG, serviciul de presă al Comisia Naţională de Integritate  ne-a spus că, deocamdată, nu a fost propusă verificarea declaraţiei de avere a procurorului Elena Neaga. „Nu au fost sesizări despre verificarea declaraţiei de venit. Mâine se va desfăşura şedinţa, unde, poate, va fi propusă verificarea declaraţiei depuse de procurorul Elena Neaga pentru anul 2012“.

Fotografiile procurorului postate pe contul său de pe o rețea de socializare, le puteţi vedea AICI.